kezdőlap

Hűtőpultok, Vitrinek, Hűtött helyiségek

telepítése, javítása Éttermek, gyógyszertárak, cukrászdák, élelmiszer üzletek részére

 

 

Egy vállalkozás működtetése során nagyon sok kockázat merülhet fel, amelyre nem mindig lehet előre számítani. Az élelmiszerrel, gyógyszerrel foglalkozó vállalkozók tudják, hogy a termékeket megfelelő hőmérsékleten kell tartani a szakmai előírások és a hosszabb felhasználhatóság érdekében.

 

Egy-egy hűtőgép meghibásodásakor elsősorban nem a javítási költség lesz a legjelentősebb. Sokkal nagyobb kár keletkezhet a termékek felmelegedéséből származó anyagi kárból. Nem is számolom még ide a több napi bevétel kiesést, amíg megtörténhet a nagyobb javítás befejezése.

 

Az éttermek, élelmiszer boltok üzemeltetőinek alapvetően fontos lenne a folyamatos karbantartás. A rendszeres karbantartással ellenőrizni tudjuk a hűtőszekrények állapotát, nyomásviszonyokat, a kondenzátor és elpárologtatók elszennyezettségét, levegőt keringtető ventilátorok hibáját.

 

Vállaljuk az Ön üzletében lévő új vagy éppen már régóta használt hűtőszekrényének, fagyasztó ládájának, üveges csemegepultnak a javítását, karbantartását. Karbantartással nagy valószínűséggel el tudja kerülni például azt, hogy éppen szombat délelőtt álljon le a tejtermékes hűtővitrin, veszélyeztetve a benne lévő több százezer forint értékű áru megromlását. ÉS hol találhat Ön hétvégén egy dolgozó szerelőt ??? Ritkán.

 

Éppen ezért ajánljuk a rendszeres karbantartást. További extra szolgáltatással állunk megrendelőink segítségére azzal, hogyha velünk tartja karban étterme, üzlete hűtőit, akkor véletlenül előforduló meghibásodás esetén extra gyorsan kiszállunk és a hiba elhárítását megkezdjük.      

 

–  Feltöltés alatt –

 

    

 

Szerviztevékenységünket saját- és szerződött szakembereink végzik, akik magas szakmai színvonalon végzik munkájukat. Berendezéseink felhasználói számára javasoljuk karbantartási szolgáltatásunk igénybevételét, mellyel hosszútávon megőrizhető az üzembiztos működés, és a hosszú élettartam.

 

Cégünk vállalja a Magyarországon forgalmazott hűtők, vitrinek, pultok, valamint egyéb hűtő termékek, élelmiszerbolti fagyasztók, gépek, berendezések javítását, szervizelését, karbantartását valamint a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzését.

 

  

 

A kereskedelmi hűtőgépeknél az egyik legfontosabb szempont, hogy a javítás a lehető leghamarabb befejeződjön. Gyakran a vendégkör érzi meg a leginkább a hűtőgép hiánya okozta kellemetlenségeket. Nem juthat hozzá a megszokott vacsorájához, süteményéhez, salátájához esetleg borához.  Egy befuttatott üzlet vendégköre viszonylag hamar felfedezi a környék hasonló szolgáltatóit. Számunkra fontosak az ügyfeleink, ezért is teszünk meg minden tőlünk telhetőt az önök elégedettségért.

 

 

Üzletünk
Üzletünk
4400 Nyíregyháza, Zimony u. 14.